Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Demján Sándort évek óta az ország három leggazdagabb embere között tartják számon, a Napi.hu A 100 leggazdagabb című kiadványában 2016-ban a harmadik helyen szerepelt. Vagyonát a 24.hu szerint tavaly 120 és 175 milliárd forint közé saccolták különféle kiadványok, 2008-ban pedig durván 300 milliárdos vagyonával a legmódosabb magyarnak tartották.

A milliárdos két borászata közül - Badacsonyi Pincegazdaság Zrt.-ben és a Canter Borház Kft. - a Badacsonyi Pincegazdaság Zrt. érdekeltségébe tartozó két ingatlant vette meg a Búzakalász 66 Felcsút Mezőgazdasági Kft., ami a felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc cégbirodalmának központi cége, agrárérdekeltségeinek összefogója. Az értékesítés borászati üzemeket nem érintett - mondta a portálnak a borászat vezérigazgatója.

Kovács Attila azt közölte, a tranzakcióval kapcsolatos minden részletet a felek üzleti titokként kezelnek és nem kívánnak a továbbiakban kommentálni. A hírek szerint ugyanakkor a Badacsonyi Pincegazdasághoz tartozó, 100 hektár feletti összterületű szőlőültetvényt is érinthette az ügylet.