Nagy dobásra készül az Airbnb - így vágnak vissza

Megtette az Airbnb az első lépést a saját márkás szálláshelyek létrehozására. Ezzel a cég tovább szélesíthetné bevételforrásait, kompenzálva az online platform lassult növekedését és a több helyen egyre szigorúbb jogi szabályozásokat - írja a hirado.hu.
K. Kiss Gergely, 2017. október 8. vasárnap, 16:10
Fotó: Pixabay

Saját márkás szálláshelyekkel rukkolna elő az Airbnb - idézi a portál a The Information című online lapot. Úgy értesültek, az Airbnb már az épület dizájnjáról tárgyal a dél-floridai székhelyű Newgard Delopment Group ingatlanfejlesztő céggel. Az Airbnb nem lesz az ingatlan tulajdonosa, csak a márkanevet adja. A komplexumban apartmanok százainak lesz hely és várhatóan a Florida állambeli Kissimmee-ben épül majd meg.

Úgy tudják, a fejlesztő célja, hogy olyan bérlőket találjanak, akik részmunkaidőben dolgoznak Orlando környékén, az év nagy részében pedig máshol élnek és távollétükben szívesen keresnének pénzt a szobák vagy a teljes lakás kiadásával. A lakók, a Newgard Development és az Airbnb egyaránt részesedne a bevételből, melyhez az Airbnb biztosítaná a foglalási felületet és a marketing tevékenységet.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

na4, 2017.10.10 09:13

Helyes. Le a méregdrága szállásokkal.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html