Nagy kedvezményeket kínálnak a lakáspiacon

Csaknem a teljes budapesti és agglomerációs lakáskínálatot felvonultatja a hétvégi lakásvásár, amelyen a kifutó projektek maradék lakásait jelentős kedvezménnyel kínálják majd - mondta a programot bemutató sajtótájékoztatón Borsi László, a Lakásvásár Média Csoport elnöke.
NAPI, 2010. szeptember 21. kedd, 13:42
Fotó:

Mintegy száz kiállító összesen akár százezer, közte tízezernyi új, illetve újszerű  lakása lesz elérhető a pénteken megnyíló 17. budapesti lakásvásáron, a Syma Csarnokban.

Az új lakások jellemzően még a válság előtt elindított projektek készleten maradt darabjai, amelyeket jelentős vásári kedvezménnyel foglalózhatnak le a látogatók, de bemutatkozik néhány egészen új, kisebb budapesti, illetve agglomerációs fejlesztés is, emellett külföldi, horvát és thaiföldi kínálatból szemezgethetnek az érdeklődők.

A válság kitörése óta ez a negyedik lakásvásár, amelynek a megrendezése a jelenlegi piaci viszonyok között már önmagában is nagy szó - hangsúlyozta Borsi László.

Az ingatlanpiac és az építőipar lakmuszpapírjának is tartott kiállítás a várakozások szerint  végre kézzelfogható képet mutat a kereslet - kínálat alakulásáról, de nagy érdeklődés övezi az előzetes infromációk alapján a kormány otthonteremtési programját is, amelyről a vásár nyitó napjának délelőtti konferenciáján beszél az otthonteremtésért felelős államtitkár.

A lakásvásárt a hagyományoknak megfelelően számos szakmai rendezvény kíséri, többek között a szombat-vasárnapi lakossági fórumon a lakókomfort kérdését járják körül szakértőkkel. Emellett a passzívházakról és a készházakról tartanak szakmai előadásokat az érdeklődőknek.

HOZZÁSZÓLÁSOK