Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A helyiek egyelőre nem találkák meg a poszt szerint a képviselő által november 20-án átadott kerékpárutat, ezért megkérdezték, mutassák meg hol épült - olvasható a portál cikkében.

Kiderült, a 60 milliós beruházás keretében kihelyeztek néhány alumínium táblát az autóút mellé, hogy kerékpározható szakaszról van szó. Gelencsér ezt adta el a Facebookon kerékpárútként.

A portál cikke szerint Kaposhomok weboldalán megtalálták a pályázatot, amiből kiderül, szó sem volt kerékpárútról.

A projekt bemutatásában csak 4,4 km kerékpározható létesítmény kijelöléséről van szó, nem kerékpárút építésről. Ez, az autóút mellé kihelyezett táblákkal meg is valósult, amennyiben a kátyús, töredezett út kerékpározható létesítménynek számít.

A buszforduló és a hozzá tartozó járdaszigetek valóban le lettek térkövezve. Ez a körülbelül 200 négyzetméter térkövezés és az autóút mellé kihelyezett táblák kerültek közel 60 millió forintba. Azért csak közel, mivel a projekt részeként kommunikációs kampányt is kell indítani a kaposhomoki lakosoknak, hogy kerékpározzanak - áll a portál cikkében, amelyben további képeket is talál a "kerékpárútról" és a buszfordulóról.