Nem gyújtogatás okozhatta a tüzet a TE-n

Az előzetes vizsgálatok alapján nagy valószínűséggel kizárható az idegenkezűség a Testnevelési Egyetemen keletkezett tűz esetében.
Inforádió, MTI, 2015. október 16. péntek, 18:18
Fotó: Napi.hu

A tűzesetet követően megkezdték a tűz keletkezési helyének és okának szakértői vizsgálatát - közölte Varga Dániel, az intézmény rektori hivatalának vezetője az MTI-vel. A Testnevelési Egyetem 2014-től folyamatos és érvényes, teljes körű "all risk" vagyon- és felelősségbiztosítással rendelkezik az Uniqa Biztosító Zrt.-nél. A károkat a biztosítótársaság szakértőinek részvételével mérik fel.

A Testnevelési Egyetem Alkotás utcai atlétikai csarnoka csütörtökön öt óra előtt gyulladt ki, teljes terjedelmében égett, de nem sokkal hat óra utánra körülhatárolták a tüzet - közölte korábban Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. A háromezer négyzetméteres épület teteje beomlott, a létesítmény használhatatlanná vált.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

pozitiv21, 2015.10.24 11:48

Tűzvédelmi elektromos vizsgálata hány órával volt a tűz keletkezése előtt?
Miért nem ismerik el hogy, az elektromos zárlatot, elő lehet idézni?
Akik nem láttak még ilyet, azokkal mindent ellehet hitetni?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html