Nemzetközi díjat nyert a magyar ingatlanfejlesztő

Ismét rangos elismerést kapott a Cordia. A Futureal-csoport lakóingatlan-fejlesztési divíziójának beruházásai közül ezúttal a többszörös díjnyertes Corvin-sétány egyik utolsó lakóépülete, a Park Residence érdemelte ki a neves CIJ ingatlanos szaklap szakértői által odaítélt díjat.
Napi.hu, 2016. december 2. péntek, 17:40
Fotó: Napi.hu

A zsűri nagyra értékelte, hogy a Park Residence amellett, hogy egyedi építészeti megoldásokat alkalmaz, nevéhez hűen lényegében egy hangulatos, zöld liget a belváros szívében. A nagyméretű, különleges kialakítású, parkosított belső kert, a színes padok, a növénykazetták és a bejáratnál elhelyezett élő növényekből telepített zöld fal meghitt kertvárosi hangulatot idéznek.

A hatályos előírásoknál lényegesen jobb energiahatékonysági mutatókkal rendelkező épület mind a 227 lakásához saját erkély tartozik, a legfelső emeleten exkluzív kialakítású otthonok kaptak helyet.

A várhatóan 2017 elején elkészülő épület minden lakása gazdára talált - mondta Földi Tibor, a Cordia Zrt. vezérigazgatója.

A Corvin-sétány 2010-ben elnyerte Európa legjobb vegyes funkciós ingatlanprojektje címét az International Property Awards szakmai megmérettetésén, 2014-ben pedig az ingatlanfejlesztés Oscarjának is nevezett Urban Land Institute (ULI) Global Award for Excellence díjával is kitüntették.

HOZZÁSZÓLÁSOK