A párizsi székhelyű, 1950-ben alapitott és 60 tagországban működő nemzetközi ingatlanszövetség, a FIABCI 1992 óta minden évben megrendezi a Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot (Prix d'Excellence), amelynek célja a legsikeresebb ingatlanfejlesztések kiválasztása és megjutalmazása.  A pályázaton az elmúlt 19 évben 34 országból érkeztek dijazott művek.

Az elmúlt 12 évben a magyarországi ingatlanfejlesztők sikeresen vettek részt a FIABCI Prix d'Excellence pályázatán, több kategória győzelmet arattak és különdíjat nyertek.  Az idei, huszadik jubileumi nemzetközi pályázaton a hagyományoknak megfelelően a FABCI Magyar Tagozata és a Magyar Ingatlanszövetség által szervezett magyar foduló nyertesei képviselték Magyarországot.

A 42 tagú nemzetközi zsűri döntése alapján az idei verseny nagy magyar sikereket hozott: A május 19-i díjkiosztón a magyar pályázók két kategóriában győzelmet arattak és a legtöbb versenyzőt vonzó kategóriában  egy második díjat nyertek.

Műemléki fejlesztések kategóriában első díjat nyert a BIGGEORGE´S - NV Ingatlanfejlesztő Zrt. fejlesztésében felépült budapesti Bécsi Corner Irodaház, melyet az Óbuda Építész Stúdió Kft. tervezői, Plájer János és Peschka Alfréd terveztek.
.

Speciális létesítmények kategóriában első díjat nyert a budapesti Corvin Sétány Projekt, mely a Futureal
csoport beruházása. Tervezői: Bálint Imre (Cordia Premier Ház), Fernezely Gergely, Basa Péter (Cordia Art Residence), Juhari Katalin, Noll Tamás (Cordia Fontana Ház), Csomay Zsófia, Kocka István, Lente András (Cordia City Garden),
Szász László (Corvin One Irodaház), Komjáthy Attila, Fábián László, Vámossy István (C. Bev. közp. és I.ház), Robert Townshend, Andor Anikó (Corvin sétány közterület).

Irodaház kategóriában második díjat nyert: a budapesti Eiffel Tér Irodaház. A: DVM GROUP / Convergence Capital Kft. beruházásban megvalósult irodaház. Tervezője a Finta és Társai Építész Stúdió Kft.

Európából a magyar pályázókon kívül csak egy orosz projekt kapott első díjat a környezetrehabilitáció kategóriában, a többi kategória első díját Malaysia, Taiwan, Singapur, India, USA, Ciprus és Brazilia ingatlanfejlesztői nyerték. Második díjat kapott Magyarország mellett Oroszország, Görögország, Dél-Afrika, Malajzia, Szingapur, India, Ciprus és Indonézia.