A brüsszeli tőzsdén jegyzett ingatlanfejlesztő tavaly tavasszal vásárolta meg a Bécsi út 68-84. szám alatti, 6,6 ezer négyzetméteres telket, amelyre a közlemény szerint a főváros egyik legexkluzívabb, 15 ezer négyzetméter bérbeadható területű irodaházát tervezi felépíteni.

A régészeti feltárással párhuzamosan már javában zajlik a két mélygarázs szinttel - 315 parkolóhellyel - rendelkező, földszint plusz 3 emeletes, prémium kategóriás RoseVille mélyépítése. Idén indul a szerkezetépítés, az átadást 2021 negyedik negyedévére tervezik.

A közlemény szerint a zöld tanúsítványok mellett kiemelt figyelmet kapott az Access4You összes követelményének maradéktalan teljesítése, amely egyedülálló a magyar piacon. A fejlesztés a BREEAM Excellent minősítést célozta meg.

A RoseVille irodaház tervezője az Artonic Design Építész Stúdió, kizárólagos bérbeadói a Cushman & Wakefield és az Eston International.

A budapesti irodapiacon 2008 óta jelenlévő fejlesztő jelenleg 4 futó projektjével, közel 240 ezer négyzetméternyi hazai portfólióval rendelkezik.