Óriásberuházás indul Budapesten

Jelentős irodaház-építésbe kezd a Skanska Budapest déli részén egy jó tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkező helyen. A projektre tízmilliárd forintot költenek.
Napi.hu, 2016. december 14. szerda, 11:00
Fotó: Napi.hu

A svéd Skanska AB 32 millió euró (bő 10 milliárd forint, egy átlagos focistadion ára) ráfordításával építi meg a Budapest déli részén lévő Mill Park irodaházprojekt első ütemét - írta a Reuters. A cég közleménye szerint az irodák 45 százalékát máris bérbe adták. A munkák már elkezdődtek és a tervek szerint 2018 harmadik negyedévére be is fejeződnek.

A Duna bal partján magasodó, két fázisban megépülő, összesen 36 ezer négyzetméter bruttó kiadható területű irodaházat kifejezetten nagy, 4500 négyzetméteres, teljesen összefüggő szintek alkotják - derül ki a cég honlapján olvasható, a Mill Parkról szóló tájékoztatóból. A földszintből plusz hét emeletből álló komplexum alatt lévő háromszintes mélygarázsban 557 parkolóhelyet alakítanak ki.

Az irodaház vonzerejét kiváló megközelíthetősége erősítheti. A Petőfi és Rákóczi híd, a H7-es HÉV, illetve az M3-as metróvonal közelségének köszönhetően a belváros és Buda is 15 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel és autóval is.

HOZZÁSZÓLÁSOK