Összeomlott egy épület Budapesten, egy ember meghalt

A Sasadi úton egy építkezésen épületomlás történt, egy ember meghalt.
Inforádió, MTI, 2015. augusztus 4. kedd, 16:09
Fotó: Napi.hu

Meghalt egy ember egy XI. kerületi, Sasadi úti épület omlásakor a fővárosban kedden, két ember megsérült - közölte a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat az MTI-vel.

Győrfi Gábor, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője azt közölte, hogy a Sasadi út 174. alatt, építkezés közben leomlott az épület. A tűzoltók négy embert hoztak ki a házból. A műszaki mentés folyamatban van.

Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese azt mondta, hogy egy ember meghalt a balesetben. Két sérültet kórházba vittek, egyiküket végtagtörések miatt, a másikat agyrázkódás gyanúja miatt.

Velicsek Ildikó, a fővárosi kormányhivatal munkavédelmi ellenőrzési osztályának vezetője közölte: munkatársaik a helyszínre tartanak, hogy kivizsgálják a balesetet.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Rosszkutya, 2015.08.04 20:58

@Tibor1980

Mert te már konkrétan tudod ki a felelős.
Igazi fikázós bugris magyaros hozzászólás.
Gondolom egyformán erősséged az építőipar meg a büntetőjog, ahogy a helyesírás is.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Tibor1980, 2015.08.04 16:50

Statikust,építésvezető,mérnők remélem a gyorskocsi utcában hűsől már..
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html