Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az uniós finanszírozású Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) támogatásával zajló, 2023 őszéig tartó beruházás keretében a PTE Gyakorló Általános Iskola, Gimnázium és Óvoda három különálló tagintézményének fejlesztése valósul meg - tájékoztatta a PTE az MTI-t.

A két iskolát és egy óvodát érintő program során felújítási munkálatokat végeznek, bútorokat és különféle eszközöket szereznek be, energetikai fejlesztéseket hajtanak végre, így megújulnak a nevelési-oktatási termek és folyosók, valamint más közös helyiségek.

A három tagintézményben mintegy kilencven tanterem, számos mosdó, több tanári helyiség újul meg, emellett az egységekben minden fényforrást LED-technológiájúra cserélnek.

A PTE október végén közölte, hogy félmilliárd forintos fejlesztési forrás segítségével újítják meg az intézmény másik, szintén pedagógusképzést szolgáló, Szekszárdon működő gyakorló általános iskoláját. A szintén EFOP-os fejlesztés révén a PTE Illyés Gyula Általános Iskola jövő őszig teljes körű belső felújításon esik át, új eszközöket szereznek be, valamint modernizálják az épülethez tartozó sport- és játszóudvart - közölte korábban az anyaintézmény.