Révbe ért a magyar milliárdos

Lezárult TriGranit és a TPG Real Estate közötti akvizíció, a TPG megvásárolta a TriGranit elsősorban lengyel irodapiaci és kereskedelmi vagyonelemeit - adta hírül a két társaság.
MTI, 2015. december 1. kedd, 12:12
Fotó: Napi.hu

Demján Sándor, a TriGranit Zrt. alapító elnöke még augusztus 10-én jelentette be, hogy a TriGranit eladta ingatlan-portfóliójának jelentős részét, az erről szóló megállapodást aláírták a nemzetközi magántulajdonú befektetési vállalattal, a TPG Real Estate-tel, akkor a tranzakció pontos értékét üzleti titoknak nevezték, de az elhangzott, hogy több mint 500 millió euróról van szó.

A sajtótájékoztatón Szabó Zsolt, a TriGranit befektetési vezérigazgatója arról számolt be, hogy a tranzakció érinti a TriGranit teljes lengyel és szlovák portfólióját, valamint a magyarországi projektek egy részét. A tranzakcióban ugyanakkor nem érintett a WestEnd City Center, a Pólus irodaház, és a Papp László Sportaréna, valamint a romániai, illetve horvát portfólió.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

BPartner, 2015.12.01 20:41

Talán a horvát, magyar, román és eszközöket túl kockázatosnak ítélte meg a vásárló?

Ruzsik Dezső
BPartner Zrt.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html