A The Tides a legexkluzívabb és legújítóbb projekt, amelyet Lengyelországban az utóbbi években indítottak. Ez az első olyan ingatlanfejlesztés, amely közvetlenül a Visztula partjára épülő, a folyóra néző luxusapartmanokat kínál. Ez lesz a lengyel főváros legkülönlegesebb beruházása - állítja a projekt honlapja.

A leendő lakók, illetve az épület irodáinak bérlői olyan megoldásoknak örülhetnek, amelyeket kizárólag a legmagasabb színvonalú építményeknél alkalmaznak. A The Tides Apartments és a The Tides Office 10 lakása - tágas teraszokkal - és 13 ezer négyzetméternyi irodája közvetlenül a folyó partján lesz.

A lakóknak exkluzív magánmólót és lakásukhoz intelligens irányító rendszert is kínálnak. Kívánságra szabadon rendezhetik el kivételes kilátást kínáló, jövendő lakásuk belsejét. Az épület Varsó központi helyén lesz, jó közlekedési lehetőségekkel, közeli metróállomással, kerékpárúttal. És persze megközelíthető lesz a folyón csónakkal is - kikötés a saját mólónál.

Emellett edzőterem, fitnesz- és wellnessrészleg is jár a luxushoz csakúgy, mint kozmetikai szalonok, vendéglők - a Visztula felőli teraszokkal. A The Tides az egyik utolsó projekt, amelyen a kitűnő lengyel építész professzor, Stefan Kurilowicz dolgozott, s amelynek terve 2015-ben nemzetközi szakmai elismerésben részesült.