Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Váci úti irodafolyosó „GTC Metro" irodaháza ad otthont 2010 július végétől a Budapest Bank és leányvállalatai, így a Budapest Alapkezelő Zrt., a Budapest Flotta Zrt., a Budapest Autófinanszírozási Zrt. és a Budapest Lízing Zrt. összesen mintegy 1200, központi épületben dolgozó munkatársának. A közel 17 ezer négyzetméteres irodaház színvonalas kiszolgáló tereket biztosít az ügyfelek számára, míg az ottdolgozók megújult, korszerű környezetben végezhetik munkájukat.

Az irodaház "built-to-suit" beruházásként épült, azaz a belső kialakítás a fejlesztővel történő folyamatos egyeztetés eredményeként született meg. A bérleti szerződést öt plusz öt  évre kötötték, a bérleti díjról nem közöltek információt, mindössze annyit, hogy   mivel a bank korábbi bérleti szerződése idén lejár, az irodabérleti piacon tapasztalható kedvező tendenciák eredményeként előnyösebb feltételekkel, a jelenleginél korszerűbb körülmények között folytathatják tevékenységüket. Ez 20 százalékos - akár több száz millió forintos - megtakarítást jelent a kezdvező bérleti díj, és a hatékony épület alacsonyabb üzemeltetési költségeinek köszönhetően.

Az irodaház a környezettudatos szempontoknak is megfelel: az IT terem többlethőt hasznosító hőszivattyús klímaberendezése, illetve a világítást és legkondicionálást szabályozó központi automatika hozzájárul az energia- és vízfelhasználás csökkentéséhez.