Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő állami BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A nyertesnek előbb el kell bontania mintegy 270 négyzetméternyi meglévő épületet, majd fel kell újítania 473 négyzetméter épületrészt. Az új építés nettó alapterülete 4 876 négyzetméter lesz. 

A nyertessel április 25-én kötött szerződést az ajánlatkérő. Indult még a közbeszerzésen a mórahalmi Bauszer Kft., továbbá a zalaegerszegi ZÁÉV Zrt. is.

A Napi.hu április végén írt arról, hogy az Inárcson épülő új, 8 tantermes iskola tervezését és kivitelezését a West Hungária Bau Kft. nyerte el, nettó 5 milliárd 812 millió forinttal. Az áprilisi közbeszerzési eredmények szerint Dunavarsányban és Délegyházán 8 tantermes iskolát építtet, Kecskeméten pedig egyet felújíttat az állami beruházási ügynökség, a BMSK, nettóban több mint 15 milliárdért. Nagykovácsiban és Tahitótfaluban általános iskolát, míg Miskolcon szakképzési centrumot építtet a BMSK, összesen 15,1 milliárd forintért. A szigethalmi új 16 tantermes iskolát szintén a Mester-Építő tervezheti és építheti meg, nettó 7 milliárd 796 millió forintért.