Elkészült a gigaszékház - költözhet a Telekom

Két és fél év alatt, határidőre építette fel az ország legnagyobb irodaházát a Wing Zrt. fejlesztésében a Garancsi István milliárdos üzletember többségi tulajdonában álló Market Zrt. - értesült a Magyar Építők. A több mint 100 ezer négyzetméteres épületbe a Magyar Telekom költözik.
Szepesi Anita, 2018. szeptember 2. vasárnap, 15:25
Fotó: Shutterstock

A Fradi-stadion mellé felhúzott gigaszékházat a kivitelező az eredeti határidő befejezte, a használatba vételi engedély jogerőre emelkedett, így a bérlő, azaz a Magyar Telekom Nyrt. számára megkezdődhet a bútorozási és beköltözési folyamat - derül ki a portál cikkéből.

A csúszás nélküli kivitelezés azért is nagy bravúr a portál szerint, mert a Garancsi-féle Marketet sem kerülték el az építőipart érintő jelenlegi problémák, mint a gyártói kapacitáshiány és a munkaerőhiány.

Az ország legnagyobb irodaházának számító 104 ezer négyzetméteres épületben 4500 munkahely létesült.

Fotó: Shutterstock


HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Halle Luja, 2018.09.04 19:07

Telekomnak gigaszékház? A régiben úgy látszik nem fért el az a sok idióta ügyfélszolgálatos, akik egy egyszerű kérdést sem tudnak értelmezni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html