Sikeresen zárult a Wing csoport 40 millió eurós kötvénykibocsátási programja, a kötvényeket intézményi befektetők jegyezték le négy ütemben. A 3 éves futamidejű, fix kamatozású kötvények 4 százalékos százalékos hozamot fizetnek. A bevont forrásokat a Wing folyamatban lévő ingatlanberuházásai megvalósítására, valamint új projektek elindítására fordítja.

"Kötvénykibocsátási programunk sikere is megerősíti, hogy a Wing piacvezető ingatlanfejlesztőként tőkeerős, hosszú távon stabilan működő cég. Ez volt az első alkalom, hogy megmérettettük magunkat a tőkepiacokon, az eredménnyel pedig rendkívül elégedettek vagyunk, hiszen a befektetők pozitívan reagáltak és a 40 millió eurónyi kötvényt mind értékesíteni tudtuk" - mondta el Noah Steinberg, a Wing Zrt. elnök-vezérigazgatója, aki hozzátette: ez az ingatlanpiacon újnak számító kezdeményezés mindenki számára előnyös, ugyanis a vállalat számára jó forráslehetőséget jelent a projektek finanszírozására, a befektetőknek pedig vonzó hozamot nyújt a jelenlegi alacsony kamatkörnyezetben.

A Wing jelenlegi fejlesztései közé tartozik a dél-budai Duna-parton található Ericsson K+F Központ, az Ibis Styles Budapest Airport Hotel, valamint a Magyar Telekom számára épített székház.