Térképen az ingatlandömping

Alig 3 hónap alatt megduplázta az Otthontérkép a keresőjében elérhető ingatlanok számát. Így a hazai lakásvadászok ma már több mint 50 ezer egyedi ingatlanajánlat közül válogathatnak az egyre szélesebb körű szolgáltatásokat nyújtó térképes ingatlankeresőben.
Napi.hu, 2014. március 6. csütörtök, 11:46
Fotó: Napi.hu

Az elmúlt hónapokban tapasztalt, látványosan növekvő ingatlankínálat mellett a felhasználók száma is egyre dinamikusabban növekedett az Otthontérképen, amely néhány hónap leforgása alatt az Index-csoport (Index.hu, Portfolio.hu, Napi.hu és az Inforádió) szerves részévé vált, így nap, mint nap folyamatosan több százezer látogató találkozik a portállal.

 


Az Otthontérképen zajló fejlesztések azonban még mindig nem álltak le. Nemsokára minden magánember számára is ingyenesen elérhetővé teszik a hirdetéseik feltöltését, így bárki számára elérhetővé válik az Otthontérkép által nyújtott kimagasló szolgáltatás, ahol a növekvő számú lakáskeresők nem csak az egyes lakások között válogathatnak, hanem konkrét paraméterek alapján hasonlíthatják össze az egyes városrészeket, avagy kistérségeket.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ABCYQ, 2014.03.11 09:10

Pénz nélkűl marad az álmodozás,sokmillió magyar ember számára.

Persze ,biztos lesz olyan magyar család is akik fejest ugranak egy hitelfelvétel keretében a nagyfokú bizonytalanságba,de ezek száma elenyésző lesz.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html