Több ezer budapesti lakásban kapcsolják ki a fűtést

Nem lesz távfűtés Budapest I., II. és XI. kerületének egy részén szerdán, mivel meghibásodott a XI. kerületi Irinyi József utcában futó távhő-gerincvezeték – írja az Index a Főtávra hivatkozva.
Napi.hu, 2017. január 4. szerda, 08:42
Fotó: Napi.hu

A társaság honlapján olvasható tájékoztatás szerint a hiba elhárítása miatt a fűtés- és a melegvíz-szolgáltatás előreláthatóan szerdán hajnali öt órától délután hat óráig szünetel - olvasható az Indexen.

A három kerület több utcáját érinti, köztük az I. kerületi Attila út és Krisztina körút, a várbeli Úri utca és Tóth Árpád sétány, a II. kerületi Lövőház utca, illetve a XI. kerületi Bartók Béla út és Móricz Zsigmond körtér házait, csaknem 7900 lakást.

A házak teljes listája ezen a linken található .

Szerdán napközben erősen felhős vagy borult lesz az ég, havazás is előfordulhat, a legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán -1, +4 fok között várható.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

POTUS, 2017.01.05 13:17

Ugyan már, kit érdekel a lerohadt infrastruktúra, fűtetlen lakások mínusz tíz fokban stb., mikor helyette hatalmas üres stadionokat építhetünk, és főleg a Várba költözhet a Vezér? Majd ő melegszik helyettetek is, birkák...

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html