A Robert Townshend, világhírű angol tájépítő és Andor Anikó tájtervező tervei alapján épülő promenád új szakaszával a Corvin sétány több mint 70 százaléka elkészült. A 2004-ben indult ingatlanfejlesztés eredménye közel 1200 lakás, 44 ezer négyzetméter iroda, több mint 100 üzlethelyiség és a belváros legnagyobb sportközpontja, a Life1 Wellness. Megújultak a környező utcák, új infrastruktúra létesült.

A megközelítőleg félmillió négyzetméteres, 200 milliárd forintos program már túl van a félidőn, de még közel sem tart a végénél. Eddig több mint 280  ezer négyzetméternyi  épület készült el, valamint több mint 25  ezer négyzetméter  közterület újult és épült meg, az építkezések pedig tovább folytatódnak. A nemrég átadott 284 lakásos Sun Resorttal szemben hamarosan indul a 227 lakásos Cordia Park Residence fejlesztése, melynek befejezése 2015 III. negyedévében várható.

A számtalan díjjal jutalmazott beruházás irodaterületei is népszerűek, csaknem megtelt a Corvin Irodák I. és II. üteme, s elkezdődött a 6,3 ezer négyzetméternyi irodát kínáló Corvin Corner építése, amelynek az átadását  egy év múlva tervezik.