Tovább hízott Mészáros vagyona

Tovább folytatja Budapest környéki terjeszkedését Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester. Ezúttal egy az M1-es autópálya melletti irodaházat szerezte meg az egykori Talentis program vagyonából.
Napi.hu, 2016. július 7. csütörtök, 09:50
Fotó: Napi.hu

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester érdekeltségébe került a herceghalmi Talentis Business Park (TBP) irodaháza - jelentette a Világgazdaság. Az új tulajdonos nem gondolkodik az ingatlan - gyakorlatilag egy irodaház - fejlesztésén. Az épület az M1-es autópálya mellett, a herceghalmi Tesco mögött található.

Az irodaház bérbeadásából tavaly 50 millió forint árbevétel származott. Könyv szerinti értéke 2,4 milliárd forint, de van 1,7 milliárdnyi tartozása is.

A gázszerelőből lett nagyvállalkozó és felesége februárban vette át cégcsoportjába a Talentis Group Zrt.-t. A cég korábban a Széna téri Mammut üzletközpontot is fejlesztő Kenyeres Sándor tulajdonában volt, aki nagyszabású ingatlanfejlesztést tervezett a környéken. Ebből kevés valósult meg.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ezvan, 2016.07.07 12:29

Na ugye! Aki szorgalmas és keményen dolgozik, itthon is megtalálja a számítását, nem kell nyugatra mennie.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html