Új budapesti irodaházba költözik a Nokia Networks

A Nokia Networks bejelentette, hogy tevékenységeit - köztük k+f központját - összevonja Budapest belvárosának legnagyobb közösségi és üzleti negyedébe, a Corvin sétányra.
Napi.hu, 2015. június 25. csütörtök, 15:11
Fotó: Napi.hu

A lépést Zagyva Béla, a Nokia Networks Magyarország ügyvezető igazgatója ma jelentette be, Szíjjártó Péter külgazdasági és külgyminiszter, valamint Futó Péter, a Futureal-csoport alapító-társtulajdonosa jelenlétében.

A Nokia Networks a Köztelek és Cuczor utcai telephelyeiről egy új, nyolcemeletes irodaházba költözik a Corvin Sétányon, mely az ország legnagyobb városfejlesztési projektje. Az új telephely ad majd otthon a Nokia globális technológia központjának és ezzel Magyarország egyik legnagyobb k+f központja lesz,

A kivitelezés már megkezdődött, a munkavállalók várhatóan 2017-ben költözhetnek az új épületbe. A projektet a magyar ingatlanfejlesztő Futureal-csoport kivitelezi.

A Magyarországon több mint 1900 munkavállalót foglalkoztató Nokia Networksnek nagy létszámú k+f csapata dolgozik hazánkban, mely egyben a vállalat egyik legfőbb kutatás-fejlesztési központja is.

HOZZÁSZÓLÁSOK