Új hotel nyílik Budapest szívében

A belváros közvetlen közelében, a Fővám téri Vásárcsarnok melletti Csarnok téren nyitja meg 184 szobás és 751 ágyas budapesti szállodáját a Meininger Hotels a tervek szerint 2018 tavaszán. Az új építésű hotelt a szállodalánc egy 20 évre szóló bérleti szerződés keretében működteti.
Napi.hu, 2015. október 5. hétfő, 12:29
Fotó: Napi.hu

A Meininger partnere a beruházásban a Bedori Investment Kft., amely az egyik legjelentősebb magyarországi építőipari cég. A tervek szerint az építkezés idén év végén kezdődik el.

A 184 szobás, szobánként fürdőszobával, wifivel ellátott, 751 ágyas hotel hét szinten, 6,6 ezer négyzetmétert foglal el. A Meininger rugalmas szobakínálati koncepciójának megfelelően a klasszikus kétágyas szobák mellett privát többágyas szobák és többágyas hálótermek is szerepelnek.

A Meininger jelenleg 16 hotelt működtet 10 európai városban. Ambiciózus növekedési tervei között szerepel, hogy minden kulcsfontosságú európai városban piacra lépjen a következő 4 évben. Hibrid koncepciójának alapja a hotelekre jellemző szolgáltatások és kényelem vegyítése a hostelek olyan erősségeivel, mint például a kiváló elhelyezkedés, a minőségi felszerelés, a rugalmas szobakínálat és a megfizethető árak.

HOZZÁSZÓLÁSOK