Új irodaház nyílt a Nyugati téren

Megnyitott Budapest legújabb, prémiumkategóriás irodaháza, a Bajcsy-Zsilinszky út végén, a Nyugati tér egyik sarkán felépült Eiffel Palace.
Napi.hu, 2014. március 18. kedd, 13:31
Fotó: Napi.hu

A 14,5 ezer négyzetméter alapterületű bérirodaház 65 százalékban megtelt, legnagyobb bérlője, a terület több mint 60 százalékának elfoglalója a PricewaterhouseCoopers nemzetközi könyvvizsgáló társaság már be is költözött az épületbe.

A még kiadatlan, mintegy 4,5 ezer négyzetméternyi terület iránt komoly az érdeklődés - mondta a nyitás előtti sajtótájékoztatón Kovács Attila, a fejlesztő Horizon Development  ügyvezetője. Az irodaház még üres területeit 17-21 eurós négyzetméteráron tervezik bérbeadni. Az épület alatt ötszintes, 246 állásos mélygarázs, biciklitároló, elektromos autótöltő áll a bérlők rendelkezésére.

A 12 hónap alatt, 30 millió eurós beruházással felépített Eiffel Palace finanszírozója az Unicredit Bank volt. Az Eiffel Palace a régióban elsőként szerezte meg mind a BREEAM, mind a LEED környezettudatos minősítési rendszer tanúsítványát.

A fejlesztő a Váci úton, a Révész utcánál tervezi elindítani a következő projektjét, a több mint 20 ezer négyzetméter alapterületűre tervezett Promenade Gardenst, ha sikerül megfelelő előbérleti szerződéseket kötni - mondta lapunknak Kovács Attila.

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK