Új irodakereső portál indul

Új online irodapiaci keresőt indít a végfelhasználók számára az ügynökségek között elsőként a Jones Lang LaSalle. Az officefinder.hu-n nincs fizetett hirdetés, a tartalom kizárólag a szaktanácsadó iroda bérbeadási részlegének saját gyűjtésén alapul.
NAPI, 2013. február 6. szerda, 12:24
Fotó: Napi.hu

Az officefinder.hu irodaház kínálatában ingyenes regisztráció után böngészhetnek a látogatók méret, elhelyezkedés és szabad terület alapján. Az irodaházak ismertetőjében részletes információk találhatóak a technikai specifikációról és a környék szolgáltatásairól, továbbá az általános alaprajzok is letölthetőek.

A  fejlesztés regionális projekt, a budapesti online adatbázison kívül elérhetőek a régiós piacok hasonló keresői Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában, Horvátországban és Szerbiában is. Az adatbázisban minden olyan felső kategóriás irodaház szerepel, amely jelenleg vagy a közeljövőben szabad területet kínál. Az adatok gyűjtése kizárólag szakmai szempontok alapján történik, így a felhasználók hiteles és pontos információkhoz jutnak - hangsúlyozza Furulyás Ferenc, a portált fejlesztő JLL ügyvezetője.

HOZZÁSZÓLÁSOK