Új vezető az Otthontérkép Csoport élén

Új vezérigazgató került a hazai ingatlankereső-piac legdinamikusabban növekvő cégcsoportja, az Otthontérkép Csoport élére Korbuly Krisztián személyében - adta hírül a cég.
Domokos László, 2017. május 29. hétfő, 11:00
Fotó: Napi.hu

Az Otthontérkép Csoport élére kinevezett Korbuly Krisztián a piacvezető ingatlan.com korábbi első számú irányítója volt. A szakember komoly tapasztalatot szerzett abban, miként lehet egy néhány tízmillió forintos vállalkozást közel egymilliárdos árbevételű céggé fejleszteni. Még 2013.végén egy 8-ról 70 fősre bővített vállalatot hagyott ott, a társaság a válság alatt is növekedni tudott.

Az új vezető a mintegy 3-4 milliárdosra tehető hazai online ingatlankereső piacon egy hosszú távon erős versenytárssá kívánja fejleszteni az Otthontérkép Csoportot. Arra törekszik, hogy a megkezdett utat folytatva, új megközelítésben szolgálják ki az ingatlanhirdetőket és az ingatlan iránt érdeklődőket.

A 44 éves Korbuly Krisztián közgazdász diplomáját a budapesti Külkereskedelmi Főiskolán, MBA-fokozatát pedig az Egyesült Államokban szerezte. Számos online vállalkozás elindítása fűződik a nevéhez.

HOZZÁSZÓLÁSOK