Újabb fociközpont épül hatmilliárdért

A ZÁÉV Építőipari Zrt. tervezheti és építheti meg a nyugat-magyarországi utánpótlás-nevelési centrumot, nettó 5 milliárd 907 millió forintért.
Németh Géza, 2019. június 28. péntek, 11:08
Fotó: Napi.hu

A tárgyalásos tender eredményét az ajánlatkérő Nemzeti Sportközpontok közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A Szombathelyen megvalósuló létesítmény telke 107 ezer négyzetméteres, ebből közel két és félezer négyzetméter lesz beépítve. A kiszolgálóépület földszint, plusz három emeletes lesz, nettó 5590 négyzetméter területtel. A parkolóban 66 személykocsi, 2 busz és 14 kerékpár kap helyet.

A nyertessel június 6-án kötött szerződést az ajánlatkérő. Indult még a tenderen a West Hungária Bau Kft. is.

Mint a Napi.hu tavaly nyáron közölte, eredménytelen lett a Szombathelyre tervezett nyugat-magyarországi utánpótlás-nevelési centrum tervezésére és kivitelezésére kiírt tender, miután mindkét ajánlattevő drágább ajánlatot adott a rendelkezésre álló összegnél. Az akkori közlemény sem a Nemzeti Sportközpontok rendelkezésére álló összeget, sem az ajánlattevők árait nem tartalmazta. A két ajánlattevő akkor is a ZÁÉV és a WHB volt.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

krislaci, 2019.06.28 13:40

Lassan, nincs mit mondani. Egyszerűen, az a benyomásom, hogy valakik, valamivel úgy irányítják ezeket a maffiózókat, hogy szándékosan tegyék tönkre ezt az országot.
Minden nap sok-sok milliárd forintot szórnak szét mindenféle ostobaságokra, miközben egyszerűen gyógyítható betegségekbe is sorra halnak bele az emberek, ellátatlanság miatt.
Állítom, hogy Magyarországnak ezeregyszáz év alatt még soha nem volt ilyen gonosz, embergyűlölő kormánya.
Számukra, kizárólag csak egy büntetést éreznék kielégítőnek!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html