Újabb A kategóriás ingatlant vett az Erste Ingatlan Alap

Az Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap vásárolta meg a Duna parthoz közeli Office Garden II. Irodaházat.
Napi.hu, 2016. január 22. péntek, 12:07

Az Erste Ingatlan Alap a mostani tranzakcióval az Office Garden irodaparkba tervezett 5 irodaépületből a második ütemként megvalósult irodaházat vásárolta meg.

A több mint 18 ezer négyzetméter alapterületű prémiumkategóriás irodaépület két forgalmas út, a Szerémi és a Budafoki út között helyezkedik el és rendkívül jó adottságokkal rendelkezik, hiszen buszok, villamosok közelségében található, ráadásul a Duna-parttól és közkedvelt Kopaszi-gáttól is csupán sétatávolságra fekszik.

A csaknem 16 ezer négyzetméter irodaterület már jelenleg is teljes egészében hosszú távra bérbe van adva. A komplexum fennmaradó területén étterem, terasz, raktárak, valamint 266 férőhelyes parkoló van.

Az elmúlt időszakban az Erste Ingatlan Alap iránt hatalmas kereslet mutatkozott, sok pénz áramlott az alapba - mondta Pázmány Balázs, az Erste Alapkezelő Zrt. igazgatóságának elnöke. Az alap jelenlegi nettó eszközértéke jelenleg meghaladja a 265 milliárd forintot és portfóliójának 46 százalékát teszik ki az eddig megvásárolt ingatlanok.

HOZZÁSZÓLÁSOK