Újabb budapesti pláza újult meg egymilliárdból

Több mint egymilliárd forintból, egy év alatt újult meg a Csepel Plaza. A közel egy évig tartó munkálatok leglátványosabb eleme az újratervezett külső épülethomlokzat, de nagy hangsúlyt fektettek a korszerű és stílusos belsőépítészeti megoldások kialakítására is - közölte az üzemeltető.
Szepesi Anita, 2018. május 29. kedd, 15:49
Fotó: Napi.hu

A Csepel Plaza 2015-ös tulajdonosváltását követő esztétikai frissítéssel új bérlőket és új vásárlóközönséget vett célba az üzletházat üzemeltető Indotek Group.

Ennek megfelelően a menedzsment olyan bérlői mix kialakítására törekedett, amely a termékek és szolgáltatások lehető legszélesebb palettáját teszi elérhetővé egyetlen kereskedelmi csomópontban - olvasható az üzemeltető közleményében.

A fejlesztési koncepciónak megfelelően a központban az elmúlt három évben olyan nemzetközi márkák nyitottak üzletet mint az Aldi, CCC, H&M, KiK, Pepco, Rossmann, Tally Weijl de a nagy bérlők között található a Deichmann, J.Press, Libri, vagy a Sport Factory is. A szolgáltatók között jelen van a három nagy mobilszolgáltató, a T-Mobile, a Telenor és a Vodafone, de megtalálható még a Groupama, Vision Express, Mister Minit, MKB Bank, Elmű-Émász és a Digi is.

(Lakást venne? Plusz több százezres kiadással számolhat)

HOZZÁSZÓLÁSOK