Újabb irodaház építésébe kezdett a Futureal

Két ütemben, összesen mintegy 27 ezer négyzetméternyi irodaterületet épít a Corvin sétányon a Futureal-csoport. A 90 millió eurós beruházásban megvalósuló Corvin 5 irodaház az elsők között kaphatja meg a Well Building minősítést - közölte a fejlesztő.
Szepesi Anita, 2017. július 12. szerda, 11:44
Fotó: Napi.hu

A Corvin-negyed keleti oldalán, a Nokia Skypark irodaház közvetlen szomszédságában helyezkedik majd el a két ütemben megépülő, összesen 27 ezer négyzetméteres Corvin 5 irodaház. A Futureal-csoport épületegyüttesének finanszírozására összesen több mint 45 millió euró (mintegy 14 milliárd forint) értékben biztosít hitelt tíz éves futamidőre az Erste Bank.

A Corvin 5 első üteme 14 200 négyzetméter, a második 12 800 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkezik majd. A két ütem átadása között mindössze hat hónap telik el. Az új komplexummal 100 ezer négyzetméterre növekszik majd a Corvin-irodák összes bérbeadható területe - derül ki a fejlesztő közleményéből.

Az A kategóriás Corvin 5 irodaház a legmagasabb nemzetközi sztenderdeknek is megfelel, már tervezési fázisában megszerezte a BREEAM Very Good fenntarthatósági tanúsítványt.

Kép forrása: Futureal

HOZZÁSZÓLÁSOK