Újabb irodaház kelt el

Az Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap vásárolta meg a néhai Volga szálló helyén, a Dózsa György úton felépült Vision Towers (North) irodaházat, amelyet a KPMG egy az egyben kibérelt a fejlesztő Futurealtól - olvasható a fejlesztő cég közleményében.
Napi.hu, 2014. szeptember 26. péntek, 10:51
Fotó: Napi.hu

Az értékesítési árról, vagy a hozamról nem közöltek információt. Az azonban tudni lehet, hogy a 11 125 négyzetméternyi bruttó bérbeadható területtel rendelkező iroda torony a Futireal Vision Towers projektjének első üteme, és a KPMG Hungária Kft. székháza lett. Futó Gábor, a Futureal csoport alapító társ-tulajdonosa elmondta, a mostani eladás a Futureal Partnerségi Program első értékesítési tranzakciója.

Az Erste Alapkezelő számára fontos szempont volt a vásárlásnál, hogy az irodaház a KPMG-nek ad otthont, és hogy az épület ultramodern építészeti jegyeket és energiatakarékos gépészeti megoldásokat vonultat fel, valamint a BREEAM környezettudatosságot tanúsító rendszer szerinti "very good" minősítéssel rendelkezik, ezért bíznak benne, hogy hosszú távon biztos megtérülést hoz az alap számára.

HOZZÁSZÓLÁSOK