Elérte legmagasabb pontját, vagyis a szerkezetkész állapotot a Corvin Sétány negyedik lakóháza, a Cordia City Garden. A közel kétezer négyzetméteres belső kerttel rendelkező épület alsó szintjein létesül a belváros egyik legnagyobb, több mint 2600 négyzetméteres fitnesz-wellness központja, ahol úszómedence is helyet kap majd. A 346 lakásos ház értékesítettségének mértéke jelenleg 90 százalékos, várhatóan 2010 első félévében vehetik birtokba otthonaikat a tulajdonosok.

A Cordia City Garden átadásával elkészül a Corvin Sétány első fele, vagyis a Corvin Mozi és a Nagytemplom utca közötti, négy utcát összekötő sétány szakasz fejlesztése.  Ahogy a Corvin Sétány összes épületénél, a Cordia City Garden-nél is arra törekedtünk, hogy a ház mind önmagában, mind a sétány részeként esztétikai értékkel bírjon -  mondta a bokréta ünnepségen Földi Tibor, a Cordia Zrt. vezérigazgatója - hozzátéve, hogy az épület igazi, szembetűnő értékei a homlokzati burkolás után válnak majd igazán azzá, amiket most még csak a terveken láthatunk.


Kiváló ütemben halad a Cordia Fontana Ház és a Cordia Art Residence fejlesztése is. Mindkét épületnél a befejező munkálatok zajlanak. A Cordia Premier Házban még tavasszal megkezdődtek a lakásátadások, júniusban pedig az első lakók is beköltöztek új otthonaikba.  A Corvin Sétány kereskedelmi és iroda fejlesztései is a terveknek megfelelően épülnek. A Futó utcában sétálók már megcsodálhatják a Corvin Irodák II. egyik különleges üveghomlokzatú tornyát, mely az egyik meghatározó építészeti eleme lesz a

sétánynak.