Mégis elköltözik Vajna Tímea?

Az egykori filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna januári halála óta nem találja a helyét özvegye Vajna Tímea, aki a távozást fontolgatja eddigi lakhelyéről - adta hírül a Blikk.
Domokos László, 2019. május 24. péntek, 11:08
Fotó: Getty Images

A napilap úgy tudja, hogy a fővárosi luxusvilla július elején lejárt bérleti szerződését mindössze szeptember 1-ig hosszabbíttatta meg Andy Vajna néhai milliárdos nagyvállalkozó, filmügyi kormánybiztos özvegye, aki lélekben már készül a kiköltözésre.

A kétszintes, többszobás Szeréna úti villát - amely korábban Gyárfás Tamás médiavállalkozó tulajdonában volt - a néhai Andy Vajna egyik cége bérli a Docler-csoporttól. Korábban a Napi.hu-nak Nemes Tamás, a Gattyán György tulajdonában álló Docler-csoport kommunikációs és csr vezetője azt mondta, hogy a bérleti szerződés valóban lejárt idén július elsején, a hosszabbításról pedig Vajna Tímea szabadon dönthet.

Az online erotikus szolgáltatásokból meggazdagodott Gattyán György vagyonát a A 100 leggazdagabb 2019-es listája 280 milliárd forintra becsülte, ezzel a harmadik legmódosabb magyar, aki vagyonát egy év alatt a hatodával növelte.

HOZZÁSZÓLÁSOK