A kétezer négyzetméter alapterületű, négyszintes Tisza-parti épületben a felújítás során közel száz irodahelyiséget alakított ki az Indotek Grouphoz tartozó Marengo Kft. A nyitás előtti időszakban az irodák egytizede talált gazdára, a terület további  negyedének bérleti szerződéseiről pedig már folynak a tárgyalások. A beruházó dél-alföldi regionális igazgatója úgy véli, a reális cél az ötven százalékos kihasználtság elérése az év végéig.

Az inkubátorházban új alapítású, három évnél nem régebbi kis- és középvállalkozások kedvezményes konstrukciókban bérelhetnek irodát. A beköltözők az iroda-fenntartási szolgáltatások mellett a helyszínen rendelkezésre álló üzleti, marketing, coaching, hr- és jogi tanácsadást, valamint postaszolgálatot is igénybe vehetnek.

Az üzleti fecskeház programozott épület, tehát a beköltöző cégek az energiafelhasználásukért nem átalányt, hanem a tényleges fogyasztást fizetik. A legújabb épületgépészeti megoldások mellett az infokommunikációs eszközök rendszere is teljes körű; telefon, fax, nagy sebességű, szélessávú internet és saját használatú szerver is a bérlők rendelkezésére áll.