A Kemenes Cukrászda és Bisztró első pesti üzlete nyílik meg a Vámház körúton, úgy tervezzük, hogy a nyár elején - erősítette meg a lapnak az üzlet társtulajdonosa, Leveles-Barta Tímea, akitől azt is megtudtuk, hogy a cukrászda családi vállalkozás, s hogy Biatorbágyon egy 70 embert foglalkoztató manufaktúra is működik az édesanyja vezetésével.

Klapka György 2017 januári halála után nagy kérdés volt, mivé lesz az üzletember hagyatéka. Eleinte legkisebb lánya, Klapka Sandy vette kézbe az üzletház irányítását, de nővére, Nicole hamar átvette tőle a gyeplőt. Ekkor hirdették eladásra a hatalmas üzlethelyiséget, ami jóval áron alul, a Blikk információi szerint mindössze 320 millió forintért kelt el. Egy meg nem nevezett hölgy lett az új tulajdonos, aki néhány átalakítás után bérbe adta a helyet.

Az "aranyember" végrendelete sok fejtörést okozott a családnak. Volt olyan gyermeke, akit ki akart tagadni az örökségből, de olyan is akadt, akit DNS-tesztre kötelezett. Klapkáék végül békésen egyeztek meg a vagyon elosztásáról. A legidősebb testvér, ifj. Klapka György - akire az üzletember szíve szerint semmit sem hagyott volna - végül két autót és az üzletház fölötti ingatlant kapta meg, az özvegyre pedig a budai villa maradt, amelyet jelenleg is árul. Nicole, Sandy, Dennis és Christian az üzlethelyiségért kapott 320 millió forinton osztoztak.