A Wing megvásárolta az Elitur Invest Zrt-t, így szerezte meg közvetetten az első számú hazai ingatlanüzemeltető vállalkozás, a Strabag Property And Facility Services Zrt. általa eddig nem birtokolt, 51 százalékos részvénycsomagját - olvasható a BÉT honapján.

A cég a változást követően, keddtől NEO Property Services Zrt. néven folytatja a tevékenységét. A tulajdonszerzést a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyta.

A Wing célja, hogy tovább erősítse a NEO Property Services Zrt. vezető pozícióját az ingatlanokhoz kapcsolódó szolgáltatások piacán. A NEO Property Services Zrt. a magyar ingatlanüzemeltetési piac integrált szolgáltatásokat nyújtó, piacvezető szereplője. Ügyfelei a saját területükön piacvezető magyarországi nagyvállalatok. Éves forgalma 17,8 milliárd forint. A cég 4 millió négyzetméternyi területet üzemeltetet, 4 000 objektum és 10 millió négyzetméternyi  területet gondoz. Alkalmazottainak száma 700 fő.

A vállalat elődjét 1999-ben alapította a Wing, jelenlegi formájában pedig 2005 óta működik. A tájékoztatás szerint a mostani változás nem érinti a vállalati működést, a NEO Property Services Zrt. továbbra is az eddig megszokott, magas színvonalon nyújtja szolgáltatásait ügyfelei számára, és a jövőben is kiemelt cél a vállalati értékek megőrzése és az eddig elért eredmények továbbfejlesztése.