Minden bizonnyal egy látszólag mindennapos ekg-felvétel lesz a legnagyobb szenzáció a New Hampshire-i RR árverezőház májusi aukcióján, a dokumentum ugyanis Neil Armstrong szívverését rögzítette azokban a pillanatokban, amikor elsőként a Hold felszínére lépett. A felvételről egyelőre annyit tudni, hogy azon normális szívritmus képe látható. Az RR az ekg-val együtt összesen 85 olyan emléktárgyat kínál fel a gyűjtőknek, amelyek az első Hold-missziót teljesítő Apollo 11-hez kötődnek, köztük azt a joysticket, amellyel az űrhajó parancsnoki modulját irányították.

A ház több mint 850 űrhajós-, illetve repüléstörténeti relikviát bocsát licitre május 16. és 23 között tartandó internetes árverésén. Az amerikai Hold-programhoz kapcsolódnak az Apollo 17, az utolsó leszálló kompot szállító űrhajó tárgyai, köztük a Hold megközelítését segítő hatméteres térkép, továbbá a teendőket rögzítő dokumentumok, illetve egy gravitációmérő, amelyet az égitest felszínén használtak. Ebből az eszközből összesen három létezik: az árverési tételen kívül egyet a Holdon hagytak, egyet pedig a Columbia Egyetemen őriznek. A világűrszuvenírek között van több mikrofilmes biblia, amelyeket az Apollo űrhajókon, illetve a Skylab űrállomáson használtak.
Az olcsóbb tételek között híres űrhajósok aláírásával ellátott dokumentumok is elérhetők lesznek: Armstrongon kívül több amerikai társa, valamint a szovjet Gagarin, Leonov és Tyereskova, illetve a repülés hőskorának nagyjai, köztük az első repülőgépet építő Wright-testvérek egyike és az óceánrepülő Charles Lindbergh autogramja. A világ gyűjtői kimeríthetetlen érdeklődéssel fogadják a ritka történelmi eseményekhez kapcsolódó emléktárgyakat − indokolta aukciójuk megrendezését Bobby Livingston, az RR elnökhelyettese −, márpedig a levegő meghódítása és az amerikai−szovjet űrverseny ezek közé tartozik.