Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az országos kampány lebonyolításáért és szervezéséért a szövetségi ifjúsági ügyek hivatala (Roszmologyezs) felel, karöltve a Roszpatriotcenterrel, a Győzelem önkénteseivel, az Első Orosz Gyermek- és Ifjúsági Mozgalommal, az Önkéntes Központok Szövetségével együtt.

Az RBC megkeresésére a Roszmologyezs szóvivője közölte, hogy a regionális ifjúsági osztályokkal együtt pénzügyileg is támogatják a haza védelmezőinek napjára készülő rendezvényeket, illetve ha szükséges, segítenek összehangolni különböző régiók eseményeit nonprofit szervezetekkel.

Az egyik fő esemény a ”korunk hősei„ elnevezésű tömeges akció lesz, amely során a résztvevők a “Hősök Csillaga„ alakzatában sorakoznak fel, majd felvesznek egy-egy videoklipet is, amelyben elhangzik a köszöntés a haza védelmezőinek napja alkalmából. További ötletként felbukkant, hogy különböző orosz városok utcáira graffitiket készítenek ”a Szovjetunió hőseinek portréival és hőstetteik leírásával„. Ez az akció a ”Hősök arcai„ nevet viselné. 

Olyan igényeket is felterjesztettek a regionális vezetőségekhez, hogy szervezzenek mesterkurzusokat a meleg zoknik és kesztyűk kötéséről, lövészárok-gyertyák és erszények készítéséről a fronton szolgáló katonák számára.

Az erszényeket az "előre a győzelemhez„ vagy "a haza hősének„ hímzéssel látnák el

– írta az RBC. Mindenkinek, aki erszényt készít, azt tanácsolják, hogy tegyen bele egy kis levelet a katonáknak. Ugyanez vonatkozik más kézzel készített ajándékokra, valamint képeslapokra is. Később zoknikat, kesztyűket, lövészárok-gyertyákat is terveznek átadni a katonáknak. A ”győzelmi levelek„ kampány keretében megszervezik a jókívánságokkal teli levelek kézbesítését a fronton szolgáló katonák számára. A levelek összegyűjtésére különböző intézményekben állítanak fel gyűjtőládákat.