Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Nexta közzétette Vlagyimir Putyin orosz elnök propagandistája, és jóbarátja, Vlagyimir Szolovjov kijelentéseit, melyeket az orosz állami tévécsatorna sugárzott. „Egy tipikus pillanat az állami tévécsatornán, az Oroszország-1-en: Vlagyimir Szolovjov propagandista ismét azt mondta, hogy Németország legitim katonai célpont, és Olaf Scholzot Hilterhez hasonlítja” – írja a Nexta az orosz tisztviselőről közzétett videó aláírásában.

Az orosz elnök propagandistája a videón látható, amint épp felszólalt Németország ellen, amiért német harckocsikat szállítanak Ukrajnának segítségül az oroszok elleni háborúba.

Van-e, aki ezek után még azt mondja, hogy Berlin nem legitim katonai célpont?

– tette fel a kérdést  a Portfolio szerint Vlagyimir Szolovjov, aki szerint Németország Oroszország és annak fővárosa ellen hirdetett háborút, és azt hiszi, ha tankot küld, az oroszok csak a tankok elpusztításával fognak válaszolni rá.

Nácinak nevezve felszólította Olaf Scholz kancellárt, növesszen Hitler-bajuszt.

Olaf Scholz vasárnapi kijelentése felbőszítette Szolovjovot, ugyanis azt találta mondani, hogy kizárólag Oroszország felelős a háborúért. „Oroszország ok nélkül rontott rá Ukrajnára, és egyedül viseli a felelősséget a háborúért” – jelentette ki Olaf Scholz német kancellár egy lapinterjúban. Azt is megerősítette, hogy Németország az Egyesült Államokkal összehangoltan folytatja a fegyverszállításokat Ukrajnába.