Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Wizz Air alaposan meglepte május 30-án az olaszországi Velencéből induló egyik repülőgépének utasait:

a reptér kijelzőin váratlanul az „ismeretlen” felirat jelent meg az úti cél helyén, és az utasoknak semmit nem voltak hajlandóak elárulni előzetesen sem a repülőút hosszáról, sem az irányáról.

Az utasok ezt egy cseppet sem bánták, hiszen a különleges járattal a #GetLostWithWIZZ nyerteseit lepte meg a diszkont légitársaság.

A különjáratra a nyereményjáték győztesei, valamint influenszerek és utazóbloggerek kaptak jegyet, azonban az úti cél mindenki számára ismeretlen volt.

Az indulás pillanatáig mi magunk sem tudtuk, merre fogunk repülni

– mondta a Wizz Air pilótája.

Az egyik legnépszerűbb célponthoz repítették az utasokat

A május 30-i, Velencéből induló járatot végül az utasok örömére napjaink egyik legkedveltebb, egész évben elérhető úti céljára, Szaúd-Arábiába repítette.

A résztvevők a velencei Marco Polo repülőtérről Rijádba, Al Ahsa-ba és Dammamba érkezve különleges, felfedezhették a lenyűgöző, évszázados történelmet, a kihagyhatatlan látnivalók sokaságát és a helyi gasztronómia finomságait.

Sokan azt sem tudják, mi az a válság, ezerrel tolják a külföldi utakat

Egy friss kutatás szerint kevesebbet utaznak a magyarok a koronavírus-járvány vége óta, mint a pandémia előtti időszakban. Milyen turisztikai szezon elé nézünk, amikor a válaszadók ötöde úgy nyilatkozott, hogy egyáltalán nem utazik külföldre? Bővebben>>>