Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb átfogó előrejelzése és helyzetértékelése alapján az időjárási körülmények nagyfokú bizonytalanságot mutatnak, de általában véve romlanak. Jelenleg a rendezvények folytatását és megrendezését lehetetlenné tevő körülmények nem állnak fenn, ezért a nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs úgy döntött, hogy azokat az egyes helyszínek szervezőinek mérlegelése alapján engedi folytatódni, illetve elkezdeni a fővárosban - írja péntek délutáni közleményében a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK).

Kérik az országszerte zajló rendezvények szervezőit és résztvevőit is, hogy fokozott figyelemmel kísérjék az időjárási változásokat.

Frissítés

Az operatív törzs a pénteki szabadtéri rendezvényeket 20 órakor lezárta a Meteorológiai Szolgálat frissített jelzésére hivatkozva, amely szerint a főváros térségét 20 óra körül éri el csapadék, illetve veszélyes szélsebességgel érkező zivatarlánc.

 

A KTK korábban közölte: a szombat reggel 9 órára tervezett légi parádé a várhatóan kedvezőtlen időjárási körülmények miatt, a Magyar Honvédség szakértőinek döntése értelmében elmarad.

Az Európa legnagyobbjának ígért tűzijáték megrendezéséről szombat délben döntenek. Csak a rakéták beszerzésére bruttó 1,65 milliárd forintot költöttek.