Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Csütörtök estig a Kárpát-medence időjárását egy magasnyomás alakítja, napos, döntően csapadékmentes idő várható - írja az MTI az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése alapján.

Csütörtökön napközben sok napsütés, kánikula várható kevés gomolyfelhővel, csapadék nem lesz. A szél többnyire mérsékelt marad. 

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet döntően 15 és 21 fok között alakul, de a hidegre érzékeny helyeken ennél néhány fokkal hűvösebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 30 és 36 fok között várható.

Csütörtöktől szombat éjfélig harmadfokú hőségriasztást adott ki az országos tisztifőorvos.

Erre számítson, ha Európa más országba utazik

Jelenleg Skandinávia és a Brit-szigetek nagyobb részének időjárását alakítják ciklonális hatások, emellett pedig Ukrajna fölött is örvénylik egy elöregedőben lévő ciklon. Ezeken a tájakon több helyen fordul elő eső, zápor, zivatar.

Európa legnagyobb részén azonban egy nagy kiterjedésű anticiklon hatására napos, döntően csapadékmentes az idő, csak kevés helyen alakulnak ki a délutáni órákban frissítő záporok, zivatarok. A legmagasabb nappali hőmérséklet a kontinens döntő részén megfelel a sokévi átlagnak, de Norvégiában és a Kelet-európai-síkság nyugati részein kissé hűvösebb van a megszokottnál.