Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A mozgalom felkarolásával az alapítvány elsődleges célja a hazai adományozási kultúra erősítése, a filantrópia népszerűsítése. Világszerte hatalmas nemzetközi érdeklődés övezi ezt a minden év novemberének utolsó keddjén ünnepelt napot, és évről évre egyre több embert, szervezetet képes megmozdítani hazánkban is a kezdeményezés - olvasható közleményükben.

Az idei évben hírességek is csatlakoztak a mozgalomhoz. Hajós András, Herczeg Szonja, Soma Mamagésa és Steiner Kristóf videóüzenetekben osztják meg gondolataikat arról, hogy nekik miért fontos ez a nap, és másokat is arra bíztatnak, hogy segítsenek. 

Jó ügyet támogatnék, de hogyan?

A NIOK Alapítvány nemcsak népszerűsíti a mozgalmat, de segíti is azokat, akik adományozni szeretnének. Sokszor merül fel a kérdés, hogy hol és hogyan adjunk, mivel segítünk a legjobban?

A NIOK Alapítvány által üzemeltetett Adjukössze.hu felületen nonprofit szervezetek jó ügyeit támogathatjuk. A portál 2013 óta segíti az adománygyűjtéseket, melyeket szigorú monitoringot követően a nagyközönség felé ajánl, és az elért eredményekről is tájékoztat. Beteg gyermekek és fogyatékkal élő embertársaink segítése, nélkülöző családok számára élelem és ajándék biztosítása, elhagyott állatok, akik csak ránk számíthatnak, kulturális és környezetvédelmi kezdeményezések, mind mind megtalálhatóak a támogatásra váró, több mint 100 ügy között.