Az Anna Grand Hotel a felújítást követően nyártól 105 szobával, valamint 1200 négyzetméteres wellnessrészleggel várja vendégeit.

A rekonstrukció során megőrzik a több mint 200 éves épület klasszicista jegyeit, így a pihenni vágyók modern köntösben élvezhetik majd a reformkor eleganciáját

írja a Turizmus Online.

Az ikonikus, az Anna-báloknak 1825-óta helyszínt adó szálloda az utóbbi időben igencsak árnyéka volt önmagának

Az utóbbi hónapok Google-értékelései alapján sokan voltak, akiket finoman fogalmazva sem győztek meg a látottak, a szálloda munkatársai pedig sűrűn igyekeztek elnézést kérni a kényelmetlenségekért. Kissé sovány vigaszként már ott jelezték a csalódott vendégeknek, hogy felújítások kezdődnek az egykor patinás szállóban.

Ráfért már a felújítás

Januártól úgy tűnik törődő kézbe került Balatonfüred nevezetessége, ugyanis már az Accent Hotels üzemelteti a megújulás alatt lévő Anna Grand Hotelt.

„A szálloda jelenleg felújítási munkálatok miatt ideiglenesen zárva tart, azonban a terveknek megfelelően a nyári szezonra már megújulva nyitjuk újra kapuinkat vendégeink számára. Folyamatban van a nyitás előkészítése és a kiemelkedő szolgáltatási színvonalat biztosító nyitó csapat kiválasztása”

– mondta Kerek Péter, az Accent Hotels stratégiáért felelős ügyvezető helyettese a lapnak eljuttatott közlemény szerint.

Kép: Anna Grand Hotel

Megújulnak a szálloda szobái, közösségi terei, wellnessrészlege és étterme is – erről már Bartos Balázs, a szálloda igazgatója beszélt.

„Az a célunk, hogy megőrizzük a Balaton ékkövének és ikonikus szállodájának hírnevét, az épület felújításával és az Accent Hotels szakmai hátterével pedig még magasabbra pozicionáljuk az Anna Grand Hotelt"

– tette hozzá.

 

Több mint százezren szavaztak, megvan az év szállodája

Véget ért Az Év Hotele Közönségszavazás 5. évadának döntője, melyben 28 vidéki szálláshely versenyzett a közönség szavazataiért. A nézők januárban két hétig voksolhattak a Top10-be jutott helyekre. Bővebben>>>