Ha a közgyűlés rábólint, átnevezik a XI. kerületi Villányi utat a Ménesi úttal összekötő Balogh lejtőt Molnár C. Pál lejtőre - olvasható a László Imre polgármester által jegyzett előterjesztésben.

Molnár C. Pál (1894-1981) festőművész a Gellérthegy oldalában, egy Ménesi úti villában élt és alkotott 50 éven át. Halála után, 1984-ben kisebbik lánya, dr. Csillag Pálné Éva, családi gondozású magánmúzeumot hozott létre, ez a legrégibb, családi gondozásban lévő magánmúzeum az országban. Az önkormányzatot a Csillag család kereste meg az átnevezéssel kapcsolatban.

A Balogh lejtő (térkép) feltételezhetően Balogh Tihamér író után kapta a nevét. A kerületben található Balogh Tihamér utca miatt a Balogh lejtő átnevezésével nem merülne feledésbe Balogh Tihamér neve - áll az indoklásban.

Papp László sétány

A kerülethez a Papp László Sport Ösztöndíj részéről érkezett megkeresés, hogy a kerületben a Mányoki út környékén vagy a BudaPart beruházás (Öböl) területén egy utca Papp Lászlóról, háromszoros olimpiai bajnok ökölvívóról  kapja a nevét, aki 1950 és 1961 között a XI. kerületben lakott családjával.

A polgármester javaslata szerint a Gellérthegyen a Szirtes utcából dél-keleti irányba nyíló egyik sétálóutca (térkép) kapja majd a Papp László sétány nevet.

Tűzoltók tere

A XI. kerületi tűzoltóság kérésére a Diószegi út, a Tas vezért utca és a tűzoltóság által határolt terület új neve Tűzoltók tere lesz (térkép).

Ezeken kívül

  • a kerület madárhegyi részén egy korábban névtelen utat Kányakapu köznek neveznek el (térkép)
  • egy, a Kamaraerdei útról nyíló névtelen zsákutca neve Kamaraerdei köz lesz (térkép).