Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M5-ös autópálya felé, a 15-ös km-nél egy műszaki hibás személyautó vesztegelt a külső sávban. Nagytétény és Halásztelek között araszol a kocsisor, 10-15 perc az átjutás.

Az M1-es autópályán összeütközött négy személygépkocsi Hegyeshalom térségében, Ausztria felé, torlódásra kell készülni. A police.hu-n azt írták: a balesetben, amely a sztráda 171-es kilométerénél történt, négyen megsérültek. A forgalom csak a leállósávon haladhat.

Sokan tartanak az M7-es autópályán a Balaton felé is. Törökbálint és Tárnok között telítettek a sávok, szakaszos lassulás tapasztalható.

Az M5-ös autópályán, Kecskemét térségében, a 86-os és a 90-es km között új terelést építettek ki. Röszke irányába a külső és a leálló sávot lezárták, a forgalom a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. Az ellenkező, Budapest felé vezető oldalon, a külső és leálló sávon közlekedhetnek.

Kecskeméten a 44-es és a 445-ös főút körforgalmú csomópontjában a korábban leszerelt repülőgép felújítási munkái befejeződtek. A visszahelyezés miatt a körforgalomban időszakosan, részleges forgalomkorlátozásra kell készülni.

A 77-es főúton, a hétvégi rendezvénysorozat miatt (Művészetek Völgye Fesztivál) Vigántpetendnél, valamint Kapolcsnál is forgalomkorlátozásra készüljenek. A Pula és Tapolca közötti szakaszt a 7,5 tonna feletti járművek nem használhatják. Kerülni az Öcs – Halimba – Nyirád – Zalahaláp – Tapolca útvonalon lehet.