Több kilométeres a torlódás az M5-ös csomópont előtt az M0-s autóúton a Megyeri-híd felé vezető oldalon. A 30-as kilomtérnél a belső sávon útépítők dolgoznak, ez okozza a dugót. Az útkezelő azt javasolja, hogy a Szeged felé utazók kerüljenek az 5-ös főúton, majd Ócsánál felhajthatnak az M5-ösre.

Viszont az M0-áson a jövőben is dugókra kell készülni: az M1-es autópálya felé - a 6-os út csomópontjánál javítják a burkolatot. A 12-es kilométer környékén a külső sávot várhatóan december 2-án este óráig elkerítették a forgalom elől. Napközben torlódásra kell számítani.

Az M3-as autópályán Budapest felé Gödöllő mellett a 29-es kilométernél zajvédő falat építenek, a belső sávba terelik a forgalmat. A szűk átjárhatóság miatt a forgalom feltorlódhat, lelassulhat - derül ki a szombati figyelmeztetésből.

Az M1-es autópályán a főváros felé az Óbarok pihenőhely előtt a 45-ös kilométernél és a 28-as zsámbéki kijáratnál is a belső sávot kerítették el munkavégzés miatt, lelassult a haladás. Viszont Hegyeshalomnál a határátkelőnél a ki- és a belépő forgalom zavartalan.

Mendén a 31-es főút 35-ös kilométerénélnél két személyautó karambolozott, a fél útpályát lezárták.

A téli időszakban több baleset lehet az utakon a megváltozott, veszélyesebb körülmények. A hatóságok figyelmeztetnek a használatára, valamint ellenőrzik is, hogy kinek van téli gumi az autóján.