Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Budai alsó rakparton a Bem József tér vonalában befejeződött az aszfaltozás, mindkét irányban akadálytalan a forgalom.

A Bem rakpartot teljes hosszában megnyitották, a Fő utcában is visszaáll az eredeti forgalmi rend, így a Fő utca ismét a Clark Ádám tér felé lesz egyirányú. Az érintett autóbuszok (17-es pótló, a 11-es, a 39-es, a 86-os, a 111-es, a 160-as és a 260-as és a 990-es) észak felé szintén a Bem rakparton közlekednek - közölte a BKK.

Vasárnap estétől a 61-es villamos ismét a teljes vonalon, a Móricz Zsigmond körtér és Hűvösvölgy között közlekedik, az utasoknak a Széll Kálmán téren pedig nem kell átszállniuk. Az 59-es villamos is újra a Szent János kórház és a Márton Áron tér között viszi az utasokat. Újra eredeti forgalmi rendje szerint közlekedik a 91-es, a 102-es és a 291-es autóbusz.

A Margit körúton, a Szilágyi Erzsébet fasor és Széna tér között befejeződnek a jelentős forgalomkorlátozásokkal járó felújítási munkák, ezért az erre közlekedő buszok immár végleges megállóikban, illetve végállomási fel-, leszállóhelyükön állnak meg.