Az M7-es autópályán, a Balaton felé vezető oldalon, Martonvásár térségében két személyautó karambolozott - írta vasárnap kora délelőtt az utinform.hu

A 29-es kilométernél két forgalmi sáv használható, viszont továbbra is óriási a torlódás. Aki a dugóban áll, egy órás menetidőre készüljön. Alternatív útvonalként szolgál a 7-es főút Tárnok és Kápolnásnyék között, valamint a Budapestről indulóknak az M6-os autópálya Ráckeresztúrig, ahonnan a 7-es főút felé kell letérni a Kápolnásnyéki csomópontig.

Az utinform.hu tájékoztatásából kiderül továbbá: 

  • Két jármű karambolozott az M5-ös autópályán, a Szeged felé vezető oldalon, Balástya térségében. A 146-os km-nél lezárták a pályát. Kistelek és Balástya között az 5-ös főúton érdemes kerülni.
  • A magyar-ukrán határszakaszon, Záhony határátkelő kilépő oldalán a 4-es főúton az erős forgalom miatt közel 12 órás várakozási idővel számoljanak!
  • A 4-es főúton Fegyvernek átkelési szakaszán, a 129-es km-nél építési munka miatt a fél útpályát lezárták.
  • A 44-es főutat, Kecskemétnél a „Repülős” körforgalom és a szentkirályi elágazás közötti, közel három km-es szakaszon felújítják. A munkaterületnél napközben jelzőőrök irányítanak.
  • Az M3-as autópályán, Budapest felé, Mogyoród térségében a betonelemeket állítják helyre, illetve cserélik. A 23-as és a 17-es km között a belső sávot lezárták, a forgalmat sávelhúzással a külső és a leálló sávra terelik, ami napközben lassulást, időszakos torlódást okozhat.