Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Útinform közlések szerint nagy a forgalom az M7-es autópályán a főváros irányába, Balatonvilágos és Székesfehérvár között szakaszosan telíttetek a sávok.

Az autópályával párhuzamos 7-es főúton Lepsény és Szabadbattyán között ugyancsak lassulásra kell készülni az autózóknak.

Az M3-as autópályán a főváros irányába, Kál és Nagyfüged között három helyszínen is baleset történt. A helyszínelés és műszaki mentés miatt az autópályát lezárták, a forgalmat a Kál csomópont és a Nagyfüged csomópont között a 3-as főútra terelik az Útinform szerint, ezért hosszabb lesz a menetidő.

A Vásárosnamény felé vezető oldalon, Hatvan térségében 61-es km-nél, több gépkocsi ütközött össze, A belső és a külső sávot lezárták - írják a tájékoztatásban.

Az M0-ás autóút déli szektorán az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Nagytétény térségében, a Nagy-Duna hídi terelés előtt továbbra is torlódásra kell számítani, 20-25 perc a plusz menetidő.

 Pécsen heves vihar vonult végig, így a 66-os főúton több fát is kidöntött, illetve faágakat tördelt le. A helyreállítási munkák miatt a főutat lezárták, a forgalmat mellékutcákra terelik.